SPUNK


SPUNK


SPUNK har eksistert med uforandret besetning siden 1995 og representerer en unik kontinuitet i miljøet for friimprovisert musikk i Norge. I SPUNKs kunstneriske arbeid veier alle musikalske erfaringer likt, og alle avgjørelser tas i fellesskap. SPUNKs kunstneriske uttrykk når ut over det etablerte publikummet for friimprovisert musikk, og gjennom arbeidet med romlige installasjoner, samarbeid med scenekunstfeltet og det visuelle kunstfeltet pirrer de nysgjerrigheten hos et stadig bredere publikum, internasjonalt og på hjemmebane.


Siden starten har SPUNK gitt ut 9 album, deriblant DVD-en LIGHT og konseptklassikeren, boksen Das Wohltemperierte SPUNK, spilt inn over 12 år. Høsten 2014 slapp SPUNK to nye album. Adventura botanica ble komponert for en danseforestilling med samme navn av koreograf Odd Johan Fritzøe, og ble mikset om til en plateversjon for SPUNKs faste plateselskap Rune Grammofon.

Det andre er et liveopptak fra Moldejazz 2011 med den franske kontrabassisten Jöelle Léandre, utgitt på +3dB Records. SPUNK har lang erfaring med komponert musikk for plate og andre kunstarter, men når SPUNK spiller konserter kan alt skje, da har de ikke avtalt noe på forhånd.


SPUNK består av:


Kristin Andersen – trompet
Lene Grenager – cello
Maja Solveig Kjelstrup Ratkje – vokal, elektronikk

Hild Sofie Tafjord – horn, elektronikk

Foto: Kim Hiortøy

DELTAR:

LØRDAG 21.09.2019

KL. 16.00

TØNSBERG OG FÆRDER BIBLIOTEK

SPUNK

FØLG OSS

Copyright © All Rights Reserved

SAMARBEIDSPARTNERE

MUSIKK I SENTRUM 

 20 - 22 september 2019